Adress

Stureplan 1 582 21 Linköping

Öppettider

Måndag - Fredag 07-17

Kontakt

Kontakt@engkel.se

0760096374

Integritetspolicy för Engkel AB (org.nr 559443-9068)

1. Inledning

Engkel AB (”vi”, ”oss”) värnar om din integritet. Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter.

2. Personuppgifter som behandlas

Vi samlar in personuppgifter som du tillhandahåller oss, till exempel när du använder våra tjänster, kontaktar oss eller deltar i våra evenemang. Detta kan inkludera namn, kontaktinformation, betalningsinformation och annan information som är nödvändig för att tillhandahålla våra tjänster.

3. Ändamål med behandlingen

Dina personuppgifter används för att:

  • Tillhandahålla och förbättra våra tjänster.
  • Kommunicera med dig om våra tjänster eller erbjudanden.
  • Uppfylla lagliga krav och skydda våra rättigheter.

4. Laglig grund

Behandling av dina personuppgifter sker på grundval av lagliga grunder såsom ditt samtycke, avtal med dig, eller för att uppfylla lagliga förpliktelser.

5. Säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förändring, spridning eller förstörelse.

6. Tredjepartsöverföringar

Vi kan dela dina personuppgifter med pålitliga tredje parter som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster, till exempel betalningsförmedlare eller IT-leverantörer. Vi kräver att dessa parter skyddar dina uppgifter och använder dem endast i enlighet med vår instruktion.

7. Dina rättigheter

Som registrerad har du rätt att begära tillgång till, rättelse av, eller radering av dina personuppgifter. Du har även rätt att motsätta dig viss behandling och begära begränsning av behandlingen.

8. Ändringar i policyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig på vår webbplats.

9. Kontaktinformation

Om du har frågor om denna policy eller vår behandling av dina personuppgifter, är du välkommen att kontakta oss på kontakt@engkel.se.

Datum för senaste uppdatering: 29/1-2024