Adress

Stureplan 1 582 21 Linköping

Öppettider

Måndag - Fredag 07-17

Kontakt

Kontakt@engkel.se

0760096374

Låt oss göra bemanningen Engkel tillsammans

Om oss på Engkel

Engkel bemanning är ett bemanningsföretag från Linköping. Vårt fokus ligger i att hjälpa företag förstärka sin verksamhet genom uthyrning av kompetent personal, oavsett vilken situation de står inför.

För oss på Engkel Bemanning handlar det om mer än bara att tillhandahålla tjänster. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer, där framgång inte enbart mäts i siffror, utan även i kundnöjdhet och varaktig partnerskap. Vår affärsfilosofi är grundad på öppenhet, ärlighet och ett starkt engagemang för att alltid möta era specifika behov.

Vi arbetar nära tillsammans med våra kunder för att skräddarsy lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. Varje samarbete med oss är en möjlighet att utforska nya horisonter och tillsammans skapa resultat som står sig över tid.

Engkel Bemanning står för en framtid där varje partnerskap är en resa mot gemensam framgång och vi ser fram emot att vara en del av er resa.


Våra värderingar

Innovation

Vi strävar efter att kontinuerligt förnya och förbättra våra produkter, tjänster och arbetsprocesser. Genom att uppmuntra kreativitet och nyfikenhet i vårt team, skapar vi en dynamisk miljö där framsteg och nyskapande står i centrum.

Kundfokus

Våra kunders behov och förväntningar står i centrum för vårt arbete. Genom att lyssna, lära och ständigt sträva efter att överträffa kundens förväntningar, bygger vi långsiktiga och framgångsrika relationer.

Transparens

Ärlighet och öppenhet präglar allt vi gör. Genom att vara transparenta i våra processer och beslut, bygger vi förtroende och starka relationer med våra anställda, kunder och samarbetspartners.

Hållbarhet

Vår verksamhet är grundad på principer om miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Vi tar ansvar för vår påverkan på planeten och samhället, och arbetar aktivt för att bidra till en mer hållbar framtid.

Respekt för individen

Vi värdesätter mångfald och inkludering och behandlar alla med respekt och värdighet. Genom att uppskatta och ta tillvara på varje individs unika bidrag, skapar vi en arbetsplats där alla känner sig välkomna och uppskattade.

Låt oss bygga något tillsammans